Nepotrebujete oheň,
aby vaša pleť žiarila

duration time 2 min. čítania

Vašim cieľom je chrániť a regenerovať citlivú pokožku. Takže zabudnite na agresívne prísady, ktoré kožu zbavujú ochrannej vrstvy, ale voľte tie, ktoré skutočne rešpektujú jej podstatu.

Redermic R: S čistým retinolom, v kombinácii s progresívnym uvolňováním retinolu je konečne prístupný i tým najintolerantnejším pokožkám.

Redermic C: S 5 % dávkovaním vitamínu C spojeným s manózou a kyselinou hyalurónovou pre mierny účinok a optimálnu toleranciu.

EFEKTÍVNE
AKTÍVNE PRÍSADY

BUĎTE TAK NÁROČNÝ, AKO VAŠA KOŽA

Pre citlivú pleť nie je nic druhoradé. Neuspokojte sa len s trochou. Naopak, požadujte to najlepšie. A so vztýčenou hlavou sa zamerajte na referenčné účinné látky proti starnutiu pleti:

Retinol

Prečo? Je prekurzorom čistého vitamínu A, pôsobí ako na povrchu, tak hlboko pod ním, vyhladzuje a vyrovnává pleť a viditelne znižuje hĺbku vrások. Jeho plus? Vďaka jeho silným uklidňujúcím vlastnostiam je obľúbeným spojencom proti klinickým príznakom starnutia.

Vitamin C

Prečo? Antioxidant, prokolagén, spevňovač ciev, ... táto molekula môže priložiť pomocnú ruku k čomukoľvek! Pôsobí tiež na mikrocirkuláciu, kolagén a vrásky.
Jeho plus? Pri kontakte s enzýmami v koži sa priebežne regeneruje, aby zaistil svoj prínos proti starnutiu behom celého dňa.

KOMPLEXNÁ
STAROSTLIVOSŤ

ČAS NA NIKOHO NEPOČKÁ – ANI NA VAŠU KOŽU

Korektívne opatrenia proti starnutiu sú buď komplexné, alebo nie! Vrásky, strata pevnosti a menej rovnomerná pleť, to všetko sú prejavy, ktorými sa váš anti-age prípravok musí zaoberať.

Víťazná kombinácia: Redermic R  raz denne + Redermic C denne ako doplnková denná starostlivosť.

Výsledok: Ranný výskyt stareckých škvŕn a začervenanie sa zníží, pleť je rovnomernejšia, vyhladia sa jemné vrásky, skorigujú sa hlboké vrásky, pokožka je viditelne pevnejšia a zlepší sa jej štruktúra (póry sa spevnia, vzhľad sa zjemní).

Aj na to máme 
špeciálny rad 

Rad RETINOL pomáha výrazne redukovať vrásky a zjemniť textúru pleti. Tento rad bol vyvinutý pre optimálnu účinnosť a toleranciu citlivej pleti.

NÁŠ ZÁVÄZOK
BEZPEČNOSTI

Bezpečnostné štandardy nad rámec medzinárodných predpisov o kozmetikých produktoch.

100 % PRÍPRAVKOV
TESTOVANÝCH NA ALERGIE

Pozrieť viac
Jediná podmienka = žiadne alergické reakcie
Ak zaznamenáme čo i len jediný prípad alergie, vraciame sa do laboratórií a upravujeme zloženie produktu.

OCHRANA ZLOŽENIA
PO CELÝ ČAS

Pozrieť viac
Vyberáme len obaly s tou najlepšou ochranou, aby sme použili iba nevyhnutné konzervačné látky, ktoré zaručujú zachovanie tolerancie a účinnosti po celý čas.

IBA TO NEVYHNUTNÉ,
V  SPRÁVNEJ AKTÍVNEJ DÁVKE

Pozrieť viac
Naše prípravky, vyvinuté v spolupráci s dermatológmi a toxikológmi, obsahujú iba nevyhnutné ingrediencie v správnej účinnej dávke.

TESTOVANÉ
NA VEĽMI CITLIVEJ
 PLETI

Pozrieť viac
Tolerancia našich prípravkov je overená na najcitlivejších pleti: reaktívnej, alergickej, so sklonom k akné, atopickej, poškodenej alebo oslabenej liečbou rakoviny.