5 tipov pre zachovanie
mladistvého vzhľadu citlivej pleti

duration time 2 min. čítania

Citlivá pleť je denne vystavená mnohým formám agresorov a stáva sa tenšia
a krehkejšia. Chlad, vietor, slnko, znečistenie, stres,... to všetko oslabuje jej obranyschopnosť, ovplyvňuje jej kvalitu a urýchľuje proces starnutia. Nižšie nájdete niekoľko jednoduchých rád, ako si zachovať mladistvý vzhľad pleti.

TIP č. 1:
HYDRATUJTE, HYDRATUJTE A ZNOVU HYDRATUJTE

Opakovanie nie je nikdy na škodu - hydratácia je kľúčom ku kráse! Koža je tvorená zo 70 % vodou a pokiaľ nie je vodou zásobená, epidermálne bunky sa ničia. Najdôležitejším krokom účinnej hydratácie pokožky je uistiť sa, že dostatočne pijete vodu.

TIP č. 2:
NASERVÍRUJTE SI TROCHU ANTI-AGEING MÁGIE

Krásna pleť je dobre živená, doslova! Jedzte denne potraviny bohaté na antioxidanty, stopové prvky a esenciálne mastné kyseliny, t.j. napr. losos,morksé plody, orechy, citrusové plody, huby atď.

TIP č. 3:
OSVOJTE SI DENNÉ RITUÁLY

Čím viac sa snažíte, aby vaša pleť zostala mladá, tým lepšie. Ráno a večer začnite dôkladným čistením, potom aplikujte špecifickú dennú a nočnú starostlivosť. Nezabúdajte na očné kontúry a pery, ktoré vyžadujú zvláštnu pozornosť. Raz za týždeň si doprajte peeling a masáž tváre, aby ste účinne dokončili svoju kozmetickú rutinu. A konečne, nezabudnite chrániť pokožku pred slnečným žiarením po celý rok.

TIP č. 4:
ZARAĎTE SI DO ŽIVOTA POHYB

Stres a prepracovanie spôsobujú oxidačný stres a urýchľujú starnutie pokožky. Aby ste tento problém vyriešili, naučte sa upokojiť svoje nervy. Pravidelná fyzická aktivita vám pomôže uvoľniť sa, dychové cvičenia a meditácia vám pomôžu zachovať pokoj.

TIP č. 5:
HRAJTE SA NA ŠÍPKOVÚ RUŽENKU

V noci, zatiaľ čo vaše telo odpočíva, vaša koža pracuje nadčas. Zrýchli sa bunková regenerácia, aktivujú sa reparačné procesy a mikrocirkulácia. Táto aktivita dosahuje maximum medzi druhou a štvrtou hodinou rannou. Pre skutočne renegeračný spánok sa pokúste ísť do postele pred polnocou a spite aspoň 8 hodín.

Data 12010 – Association de Recherche Clinique en allergologie et asthmologie (Arcaa – Asociace pro výzkum klinické alergie a astma) La Roche-Posay kvantitativní studie provedená u 3 750 žen ve Spojených státech, Brazílii, Číně, Francii a Německu v listopadu 2010.

NÁŠ ZÁVÄZOK
BEZPEČNOSTI

Bezpečnostné normy, ktoré prekonali medzinárodné predpisy pre kozmetiku.

100 % PRÍPRAVKOV
TESTOVANÝCH NA ALERGIE

Pozrieť viac
Jediná podmienka = žiadne alergické reakcie
Ak zaznamenáme čo i len jediný prípad alergie, vraciame sa do laboratórií a upravujeme zloženie produktu.

IBA TO NEVYHNUTNÉ
A V SPRÁVNEJ DÁVKE

Pozrieť viac
Naše prípravky, vyvinuté v spolupráci s dermatológmi a toxikológmi, obsahujú iba nevyhnutné ingrediencie v správnej účinnej dávke.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

TESTOVANÉ
NA VEĽMI CITLIVEJ PLETI

Pozrieť viac
Tolerancia našich prípravkov je overená na najcitlivejšej pleti: reaktívnej, alergickej, so sklonom k akné, atopickej, poškodenej alebo oslabenej liečbou rakoviny.

OCHRANA ZLOŽENIA
PO CELÝ ČAS

Pozrieť viac
Vyberáme len obaly s tou najlepšou ochranou, aby sme použili iba nevyhnutné konzervačné látky, ktoré zaručujú zachovanie tolerancie a účinnosti po celý čas.