Kožná vyrážka, ktorá svrbí:
Ako vyliečiť alergickú reakciu v podobe vyrážky na tvári

Article Read Duration 3 min. čítania

Koža je miestom č.1 kde dochádza k alergickým reakciám. Aby ste uľavili od alergických kožných vyrážok, používajte ultra-hypoalergénny hydratačný krém s bohatou alebo tekutou textúrou (podľa vašich potrieb), ktorá okamžite skľudní nepríjemné pocity. Hľadajte vzduchotesné obaly, aby nedochádzalo ku kontaminácii. Pre čistenie pleti so sklonom k alergii používajte špeciálny čistiaci prípravok v sterilných monodávkach.

Kožné alergické reakcie:
Rastúci problém


Za posledných dvadsať rokov sa výskyt alergií celosvetovo zdvojnásobil. Prekvapivá štatistika: alergiami dnes trpí 25% francúzskej populácie, pred 40 rokmi to boli len 4%.

Koža je miestom č.1 kde dochádza k alergickým reakciám. Vyrážky, brnenie, svrbenie kože,... Alergické reakcie v podobe vyrážok na tvári sú hlavným problémom žien na celom svete. Aby laboratória La Roche-Posay tento jav lepšie pochopili, zahájili v roku 2010 celosvetový prieskum.

Dopytovaných bolo viac než 3 500 žien: denne nám rozprávali ako sa vysporiadávajú so svojimi alergiami. Viac než 40% tvrdilo, že sú postihnuté neznášanlivosťou alebo príznakmi alergie nech už používajú akékoľvek prípravky.

 

ČO SPÔSOBUJE KOŽNÉ ALERGICKÉ REAKCIE?

Nesprávna kozmetika je hlavnou príčinou alergickej a/alebo intoleračnej reakcie. Pre úľavu od kožnej alergie čítajte ďalej a objavte TOLERIANE Dermallergo, intenzívne ukludňujúci ultra-hypoalergénny hydratačný krém, ktorý pôsobí ako ideálne ošetrenie kože so sklonom ku kožnej alergii a podráždeniu pre ultracitlivé alebo alergické typy kože.

AKO OŠETROVAŤ KOŽNÉ VYRÁŽKY

VYBERTE SI OŠETRENIE KOŽNEJ ALERGIE, KTORÁ JE VHODNÁ PRE VÁŠ TYP PLETI

Bežná mylná predstava o ultracitlivej alergickej pokožke je, že musí byť suchá, ale nemusí tomu tak byť. Obzvlášť v lete môže citlivá pokožka túžiť po ľahších textúrach pre skludnenie vyrážky ako prejavu alergie, preto je dôležité zvoliť také ošetrenie, ktoré bude vašej pokožke vyhovovať.

Ošetrujúca rada TOLERIANE ponúka zvhlčenie a skľudnenie všetkým typom pleti v priebehu všetkých ročných období. Obe sú posilnené výnimočnou zmesou skludňujúceho Neurosenzínu a prirodzene zvlhčujúcej a antioxidačnej termálnej vody La Roche-Posay.

Hľadáte riešenie pre mastnejšiu pokožku so klonom k alergiám alebo dávate v lete prednosť ľahšej textúre? Siahnite poTOLERIANE Dermallergo Fluid.

Hľadáte riešenie pre suchú pokožku so sklonom k alergiám? Siahnite po TOLERIANE Dermallergo.

VYBERTE SI ZLOŽENIE "ŽIADNE NEPRÍJEMNOSTI"

Rada TOLERIANE je bez vône, bez alkoholu a tiež ultra-hypoalergénna.

Čo znamená hypoalergénny?


Znamená to, že je menej pravdepodobné, že výrobok spôsobí alergickú reakciu. Rada TOLERIANE presahuje rámec európskej požiadavky čo sa týka predchádzajúceho
tvrdenia, pretože bola testovaná viac než 4 000 pacientmi a typoch pokožky so sklonom k alergii, aby bola zaručená vysoká miera tolerancie.

SPRÁVNA STAROSTLIVOSŤ O ALERGICKÚ POKOŽKU
POTREBUJE VHODNÉ BALENIE

VZDUCHOTESNÉ BALENIE ZAISTÍ, ŽE VÁŠ KRÉM
ZOSTANE HYPOALERGÉNNY

Jednou z hlavných príčin zhoršenia kvality produktu - a svrbenia ako prejavu kožnej alergie - je spätná kontaminácia, kedy sa prípravok o starostlivosť pleti dostane do kontaktu s vonkajším prostredím a potom sa vráti do obalu. To môže kontaminovať celý výrobok alergénmi a dráždivými látkami.

Pre zachovanie čistoty TOLERIANE Dermallergo a TOLERIANE Dermallergo Fluid vyvinuli laboratóriá La Roche-Posay unikátny ultra-vzduchotesný obal s uzáverom, tromi protikontaminačnými ventilmi a ultraochranným zmršťovacím vreckom. Výsledok: obidva produkty sú chránené proti rezíduám, spätnej kontaminácii, oxidácii a plytvaniu.


AKO OŠETROVAŤ ALERGICKÚ KOŽNÚ VYRÁŽKU
SO SPRÁVNYM ČISTIACIM PRÍPRAVKOM


Behom odličovania make-upu sa s najväčšou pravdepodobnosťou prejavia nepríjemné pocity na pokožke. La Roche-Posay prináša ultratoleranciu k odstraňovaniu make-upu a čisteniu pleti so sklonom k alergiám. Vysoká znášanlivosť prípravku TOLERIANE Dermallergo Eyes and Face Make-up Remover bola testovaná na ultracitlivých alebo typoch kože so sklonom k alergii a tiež na tých, ktoré majú citlivé oči a používajú kontaktné šošovky.

Táto tolerancia je zaistená sterilným, jednorázovým obalom: bez konzervačných látok, bez vône, bez alkoholu. Jeho receptúra na báze hylauronátu sodného, tradičné používaného pri očných operáciách, okamžite rozpúšťa make-up a zanecháva pocit sviežosti na dokonale čistej a zvhlčenej pokožke. TOLERIANE Dermallergo Eyes a Face Make-up Remover okamžite skludňuje a pomáha obnovovať pohodlie po alergických reakciách na tvári.

Pre viac informácií o alergii a čo to znamená pre vašu pleť kliknite TU

1Data 12010 – Association de Recherche Clinique en allergologie et asthmologie (Arcaa – Klinikai Allergia- és Asztmakutató Egyesület) A La Roche-Posay kvantitatív tanulmányát 3750 nő bevonásával végezték el 2010 novemberében az Egyesült Államokban, Brazíliában, Kínában, Franciaországban és Németországban.

Pravda
alebo mýtus?

 

ALERGIU MÔŽE SPÔSOBIŤ
VÁŠ KOZMETICKÝ ŠTETEC.

PRAVDA

Kozmetické štetce a aplikátory na líčenie môžu byť výrazné lapače prachu a alergénov, preto je nutné ich pravidelne čistiť. Štetce čistite hypoalergénnym mydlom alebo čistiacim prípravkom na kozmetické štetce, aby ste sa nevystavovali zbytočnému riziku.
Zistiť viac

OVOCIE A ZELENINA
NIKDY NESPÔSOBUJÚ ALERGIE.

MÝTUS

Niektoré druhy ovocia a zeleniny obsahujú vysoké množstvo zlúčenín nazývaných salicyláty (súvisiace s aspirínom). U osôb citlivých na salicyláty môžu potraviny bohaté na tieto zlúčeniny skutočne zhoršovať príznaky alergie, ako je senná nádcha, astma, ekzémy a kožné reakcie.
Zistiť viac

PRE ALERGICKÚ POKOŽKU
JE NAJLEPŠIE
VYHNÚŤ SA SPRCHE.

MÝTUS

Ak si na konci dňa nedáte sprchu, svoju pokožku nechávate celú noc v kontakte s alergénmi a dráždivými látkami, ako je peľ. Môžu narušiť funkciu kožnej bariéry a spôsobiť podráždenie.
Zistiť viac

DOMA VYRÁBANÉ PRÍPRAVKY SÚ
PRE CITLIVÚ PLEŤ
TABU.

PRAVDA

Aj keď vyrábanie vašich vlastných prípravkov z domácich surovín môže byť zábava, môže to však viesť k nechceným alergickým reakciám na vašej pokožke. Mnohé prírodné zložky môžu byť skutočne veľmi dráždivé.
Zistiť viac

aj na to máme
špeciálnu radu prípravkov
 

TOLERIANE je rad prípravkov formulovaných pre potreby citlivej pleti a pleti so sklonom k alergii: hydratujú, upokojujú a chránia citlivú až alergickú pleť. Bez parfumu, bez alkoholu

NÁŠ ZÁVÄZOK
BEZPEČNOSTI

Bezpečnostné štandardy nad rámec medzinárodných predpisov o kozmetikých produktoch.

100 % PRÍPRAVKOV
TESTOVANÝCH NA ALERGIE

Pozrieť viac
Jediná podmienka = žiadne alergické reakcie
Ak zaznamenáme čo i len jediný prípad alergie, vraciame sa do laboratórií a upravujeme zloženie produktu.

OCHRANA ZLOŽENIA
PO CELÝ ČAS

Pozrieť viac
Vyberáme len obaly s tou najlepšou ochranou, aby sme použili iba nevyhnutné konzervačné látky, ktoré zaručujú zachovanie tolerancie a účinnosti po celý čas.

IBA TO NEVYHNUTNÉ,
V  SPRÁVNEJ AKTÍVNEJ DÁVKE

Pozrieť viac
Naše prípravky, vyvinuté v spolupráci s dermatológmi a toxikológmi, obsahujú iba nevyhnutné ingrediencie v správnej účinnej dávke.

TESTOVANÉ
NA VEĽMI CITLIVEJ
 PLETI

Pozrieť viac
Tolerancia našich prípravkov je overená na najcitlivejších pleti: reaktívnej, alergickej, so sklonom k akné, atopickej, poškodenej alebo oslabenej liečbou rakoviny.